Kategorier
Indlæg

Den bedste tid på dagen…

Jeg tror de fleste har et favorittidspunkt på dagen. – Men der er stor forskel på, hvornår folk synes det er den bedste tid på dagen.

Et tydeligt tegn på dette, er eksempelvis at man snakker om at der findes A- og B-mennesker. Altså en indikator for, om folk er glade ved at stå op om morgenen, eller om de måske er bedre tilpas langt ud på aftenen. Hvis jeg skulle betegnes som enten A- eller B-menneske, så ville jeg klart være A-menneske. For mig er den bedste tid på dagen om morgenen. Der er en særlig ro, og der er noget skønt ved en helt frisk dag. Langsomt ser man solen stå op, og lyset sprede sig. Samtidig er det her, man får dagens første kop kaffe, et let måltid og alt sammen akkompagneret af morgenradio og en morgenavis.

En rolig start på dagen, er i min øjne, det absolut bedste ved hele dagen.

1436528_87774735