Når man gør det selv og man gør det galt

Jeg har været i gang med en reparation. Den var ikke vellykket. Jeg må nok erkende, at jeg var nødt til at ringe til en håndværker, for at få rettet op på mit arbejde. Men heldigvis kom der en vvs, som kunne hjælpe mig med at få samlet afløbet igen.

Så nu fungerer det hele, uden problemer. Så nu tror jeg lige, at jeg tager en øjeblikkelig pause fra gør det selv arbejdet. Det viser sig, at jeg er bedre til at bestille håndværkere, end jeg er til at udføre arbejde. Men det er selvfølgelig bare en vurdering, man skal tage med i sine videre dispositioner. For det skal selvfølgelig ikke holde mig tilbage fra, at kaste mig ud i fremtidige boligforbedringer.

Jeg har faktisk allerede de første mange ideer til, hvad jeg skal have forbedret. Det handler selvfølgelig bare om, at jeg lige skal have sparet lidt sammen også. Derudover, handler det måske også af timing, fordi der bare er nogle reparationer som passer bedre i kalenderen på et bestemt tidspunkt.