Kategorier
Indlæg

På tide til et nyt indlæg

Nu har jeg selvfølgelig fået min egen blog, men jeg må erkende at det ikke er gået helt så godt med at få skrevet noget herinde. Det beklager jeg meget. Men nu skal der til at ske noget! Det garantere jeg.

Jeg har længe gået og spekuleret på at tage på en lille weekend tur. Men jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal tage hen med min familie. Vi har længe overvejet at tage en tur til Vestkysten, hvor vi rigtig gerne vil se den skønne natur, som vi indtil videre kun har set på billeder. Jeg kunne for eksempel rigtig godt tænke mig at komme ud og fange østers ved stranden og måske på en fisketur, hvis vejret tillader det.

Jeg har tidligere søgt på nettet efter et weekendophold i jyllland og jeg faldt blandet andet over Hotel Britannia i Esbjerg, det virker som et rigtig rart sted, som desuden er rigtig tæt på Vadehavet og alle de ting, som mig og min familie rigtig gerne vil opleve!

Jeg skal selvfølgelig nok skrive et nyt indlæg, hvis vi overhovedet kommer afsted 🙂