Som tiden den flyver

Tiden flyver og de flittigste læsere af denne blog, har måske også lagt mærke til at det efterhånden er lang tid siden jeg har haft tid til at opdatere den.
Men nu skal der gøres noget ved det igen. Det er blevet efterår, og bedre vejr til at skrive på bloggen. Det synes jeg ihvertfald.

På den måde er der også mange begivenheder, som helt naturligt foregår uanset om vi har tid til dem eller ej. Eksempelvis en fødsel i Roskilde og et dødsfald i Ribe. Heldigvis venter det da ikke på at vi har tid til det. For tit er det de ting, der får skubbet til den kalenderplanlagte hverdag, og gør det hele lidt mere uforudsigeligt og spændene. Det tror jeg er meget sundt at få opfrisket en gang imellem. At vi ikke kan planlægge os ud af alt.

Men en ting håber jeg at vi efterhånden kan planlægge os ud af. Nemlig frekvensen af nyt indhold her på bloggen. Jeg vil ihvertfald give det mit bedste forsøg.